11.8km i regn, lyn og torden!

Har hatt en flott helg med mye trasking. Har besøk fra USA, som er veldig hyggelig. I går var jeg oppe og jogget 5.2km før vi tok turen til Bratislava i Slovakia. Det trasket vi rundt i gamle byen, samt opp til slottet som ligger på høyden. Tilbake i Wien ble det en hyggelig middag i sentrum, med påfølgende trasking.

I dag var vi først 3 timer i den zoologisk hage her i Wien hvor vi så både panda baby og isbjørn unger samt mange andre dyr. Fulgte så besøket til toget før jeg dro hjem og skulle ta fatt på ukas langtur.

Det regnet igjen, men jeg tok ikke det så tung. Egentlig så liker jeg ganske gått å trene i regn. Den fuktige luften er bra for astmaen. Kom meg ut og bena føltes ganske så bra. Hadde ikke noe problemer med leggene, knærne klagde litt mot slutten, men ellers en bra tur.

Med tanke på fart så var det ikke det største, men jeg er egentlig ganske fornøyd. Hadde et snitt på 7.16 pr km. Jeg trener ikke på fart om dagen, ihvertfall ikke med intervalltrening eller fartlek. Grunnen til det er at jeg nå øker km, og i følge det jeg har lest, så skal man ikke gjøre begge deler samtidig. Så foreløpig så prøver jeg å holde et greit tempo samtidig som jeg øker antall km pr uke.

Målet er halv maraton på 2.5 time. Da må jeg ha en snitt fart på 7.06pr km. Når det gjelder maraton så må jeg inn på 5.5time og da må jeg ha en snitt fart på 7.49pr km.

I morgen har jeg ny time med Stephan. Tenkte og jeg skulle se om jeg fikk en time på en spinning sykkel etterpå.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *