Slalåm mellom snegler

I går hadde jeg fryktelig liten lyst til å trene. Kom hjem fra jobben og hadde null motivasjon. Men så sa jeg bare at jeg måtte, fikk på meg klærne og gikk ut døra.

Det regnet.

Jeg gikk inn igjen og hentet en caps, hater vann som renner ned i fjeset. Gikk ut igjen og begynte på turen min. Ble selvfølgelig søkk våt, men det var ikke kaldt, så det gikk greit. Jeg prøvde å konsentrere meg på hvordan jeg løp og få en rask turnover.

Merket at det gikk ganske så bra, så jeg bare jobbet meg igjennom. Leggene er vonde, men det er bare musklene som protesterer litt. På siste del av turen var det mange store snegler med hus ute og vandret i regnet, så det ble litt slalåm løping.

Kom hjem og fikk målt opp riktig lengde på løypa. Det ble 6.7km på 46.06min. Det gir en snitt fart på ca 6.53min pr km. Det er jeg kjempe fornøyd med.

Treningsfri i dag, 5km i morgen og 11km på søndag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *