Stephan er gull

Jeg kom meg ikke opp i går. Jeg sliter med søvn om dagen. Jeg kommer meg i seng slik at jeg får 8 timer, men tror ikke at det er kvalitets søvn. Er nemlig fryktelig trøtt om dagen.

Men etter jobb kom jeg mer til PT time med Stephan. Har ikke sett han på 10 uker, så det var et hyggelig møte. Varmet opp med løping, 3km i 7min pr km. Og så var det rett på sak, ikke noe kjære mor her. Siden det er 10 uker siden sist jeg trene med Stephan, og jeg ikke har fått inn mer enn 3 styrke trenings runder siden den gang, begynte vi som sist, hvor vi jobber en muskelgruppe med pause mellom hver runde.

Om et par uker kommer vi til å gå over hvor vi jobber med høyere intensitet. F.eks ryggen og så i pausen tar vi bryst og så tilbake til ryggen etc. På den måten holder vi intensiteten oppe, men lar muskelgruppene få pause.

Vi jobber stort sett bare med overkroppen. Bena får bra med trening med løping. Jeg sykler og hver dag til og fra jobben. Må nok og etterhvert trene mer med bena, men foreløpig er det nok.

Eneste som var i går er at jeg sliter med leggene. Jeg har alltid har veldig stram muskulatur i leggene. Muskulaturen der er veldig stor, alt for stor etter min mening. Stephan ville veldig gjerne bytte med meg. Vi skal prøve å se om vi ikke får endret den litt med mye strekking, og cardio trening.

Fikk og nummer til en kne spesialist. Jeg har ikke mye vondt enda, men jeg vil sjekke nå før det blir verre. Stephan er ikke helt game med at jeg skal løpe maraton, men han støtter meg. Han mener jeg er litt gal, men det er ganske kult.

Jeg avsluttet treningen med 2 kjappe km. Løpe inne på mølle er kjedelig. Fryktelig kjedelig. Burde nok tatt 5km i ett, men nå ble det slik. Var sulten og sliten da jeg var ferdig, så jeg kom meg hjem og fikk i meg mat.

I ettermiddag er det 6.5km som står på programmet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *