Tragisk tur

Jeg skulle egentlig trene i dag tidlig, men det var meldt overskyet og ikke mer enn 20 grader i dag så da sov jeg og skulle ta turen i ettermiddag.

Jeg kom meg ut og begynte og jogge. Merket etterhvert at jeg begynte å hvese og husket at jeg hadde glemt astma inhalatoren. Normalt klarer jeg å roe det ned og fortsette, men etter 1.5km var det så ille at jeg måtte bare gi opp og snu. Da føltes det som om noen satt på brystkassen min.

På turen hjem fikk jeg litt mer kontroll på pusten, men sluttet ikke å hvese før jeg kom hjem og tatt medisiner. Det var en litt ekkel opplevelse. Jeg er nok mer avhengig av den inhalatoren enn det jeg helst vil.

Hadde for øvrig min første tur med RoadID på. Den satt på foten og jeg la ikke merke til den. Kjempe fornøyd. Der står det og at jeg har astma, så skulle noe skje og jeg ikke får gitt beskjed, så står det der.

Jeg har egentlig trenings fri i morgen, men tar en tur i morgen tidlig for å ta igjen tapt km i dag, samt jeg har time med Stephan etter jobb. Gleder meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *