Våt i Salzbürg

Da har jeg kommet meg tilbake fra Salzbürg. Litt gjennomvåt, men ellers bra.

Fredag var det Munchen som stod på programmet. Vi var oppe bed Olympia Parken og det var utrolig flott å se. Fikk faktisk lyst til å trene mens jeg var der. Vi fikk sett masse, gjort litt shopping og blitt litt solbrent.

Lørdagen var jeg opp og løp 5.3km langs elven Salzach. Kjempe flott. Etter det dro vi på «The Sound of Music» guidet tur hvor vi var på forskjellige innspilling steder fra filmen. Vi dro ut til Salzkammergut, innsjø området nær Salzbürg. Kjempe flott. men her ble vi gjennomvåt første gangen.

I dag var jeg igjen opp og løp, 7.5km. 1km lenger enn planlagt, men måtte ta igjen litt for at jeg ikke løp på torsdag. Igjen langs elven. Helt utrolig og løpe med utsikt til alle de gamle bygningene.

Veldig fornøyd med at jeg fikk inn trening selv om jeg var ute og
reiste. Om 2 uker skal jeg ut på tur igjen, da kan det bli litt større
problemer, men jeg skal prøve så godt jeg kan.

Etterpå skulle vi egentlig opp til Hohensalzburg, men så kom regnet og vi ble gjennomvåt igjen. Dro tilbake og pakket og satte meg på toget hjem, lettere fuktig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *