Søvn og trening

Det er mye som er viktig når man trener, søvn er en av de. Det er når du sover at musklene kommer seg etter trening. For lite søvn kan ofte føre til burnout og skader.

Jeg er nå i fasen hvor jeg trapper opp hvor langt jeg løper hver uke. Jeg trapper litt ned ca hver 4 uke for å så trappe videre opp igjen. Når man driver med slik opptrapping så er ekstra søvn veldig viktig.

Jeg er oppe 0430 3 ganger i uka og løper. De dagene har jeg stort sett fått 6 timer med søvn, noe som ikke er nok. Jeg må være på jobben kl 7 fordi jeg må sende ut noe til en del viktige folk kl 8. Jeg snakket nettopp med sjefen og spurte om jeg ikke de dagene jeg trener kan komme på jobben kl 8 siden det nå er ferie tider. Det var helt greit.

Så med litt mer organisering fra min side så kan jeg de dagene jeg trener sove til 6, komme meg ut og få trent til 7 og kommet meg på jobben til 8. Deilig.

Nå skal det soves.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *