Tenk på dine medjoggere, et par regler

I dag var det langtur som stod på programmet. 9.5km. Ikke kjempe langt, men lengste økten denne uka. Det er som vanlig varmt her nede, men jeg valgte å ta turen på morgenen, før det ble alt for varmt.

Ut, med hatt og briller og vann flaske og iPod, alt klar til lang tur. Etter 500m trodde jeg leggene skulle streieke. De har vært litt stive, og jeg har ikke vært alt for flink til å tøye, men det ga seg etter 2km. Jeg kom meg igjennom turen, tempo var stort sett 154 steg pr min, hvor på de siste 2.5km ble 180 steg pr min. Målet er å holde 180 steg pr min hele tiden etterhvert.

Turen var over på 1t20min og det ble totalt 11.1km hvor på jeg gikk de siste 500m.

Nå, til hva dette innlegget egentlig handler om.

Tenk på andre joggere, de som skal se deg løpe. Jeg har satt opp noen regler som jeg mener folk bør følge.

  • Menn, har dere bra kropp, jogg gjerne uten skjorte
  • Har du bryster og er mann, da lar du vær
  • Å leke katt og mus er ikke gøy. Skal du løpe forbi meg, så bli der, ikke stopp og vent til jeg har løpt forbi deg for å så løpe forbi meg igjen….opp til flere ganger
  • Shortsen skal dekke rumpa. Uansett hvor tynn du er, den skal dekke rumpa. Ting beveger seg når man løper, enten du tror det eller ei. Shortsen skal dekke rumpa.
  • Og har du liten shorts, for all del ikke bend over midt på stien
  • Menn, har du six pack, tren for all del uten skjorte.
  • Men helst ikke i en sykkelshorts som er gjennomsiktig både foran og bak.
  • Ikke jogg i dongeribukse
  • Å jogge betyr ikke at du skal hoppe bortover som en gasell
  • Sist, men ikke minst, menn, tren for all del uten skjorte om du har noe å se på.

Alt dette var ting som jeg opplevde på turen min i dag. Noe til å fryde seg over, annet til å gremmes over. Jeg er ikke tynn som en flis, tittelen på bloggen sier vel sitt, og jeg fryder meg når jeg ser andre på min størrelse og større som er ute og trener. Men kle deg litt deretter. Har man 20kg for mye er ikke en bodysuite det man hels bør trene i. Etter min mening.

Bare sånn på tampen. Hadde en kjapp runde i går. 5.2km. Driver og trener meg på å få 180 steg pr min. Det er vist det som er mest idielt. Men mer om det i morgen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *