RoadID, musikk, sokker og andre tips

Etter gårsdagens innlegg kom jeg på en del andre ting som sikkert kan nytte andre og ikke bare meg. Og for alt jeg vet, vet de fleste om det. Men skulle ikke det være tilfelle, så skriver jeg litt om det her.

Men først. Jeg var ute igjen i dag. Først ble jeg vekket kl 0405 av naboens vekkerklokke. Jeg ble liggende til min ringte kl 0430, men det var fryktelig surt å bli vekket tidligere.

Det var tungt i dag. Tungt å komme seg opp av senga, tungt å komme seg ut, tunge å løpe. Lårene føltes som bly og knærne var ikke helt godvillige de heller. Men jeg kom meg rundt runden min, 5.2km på 39min. Det skal bli deilig med løpe fri i morgen.

RoadID

Det hele begynte med at min mor var bekymret fordi jeg løp alene i en park på morgenen. Hva om noe skjedde og ingen viste hvem jeg var.

Jeg var tilfeldigvis på en nettside om løping da jeg så en reklame for RoadID

Jeg tok en titt og så at det var genialt. Jeg bestilte i slutten av forrige uke og venter spent på at det skal komme. Bra pris, både for produktet og shipping.

Om det er flere som kunne tenke seg et slikt kan dere bruke koden under og få litt rabatt. Den varer frem til 27 August

Gir deg $ 1 avslag, ikke mye, men litt.

http://www.RoadID.com/?CID=ThanksLine386008

 

Wrightsock Double Layer

Jeg slet med at jeg fikk ofte gnagsår når jeg var ute og løp lengere distanser. Jeg ble anbefalt denne sokken og bestilte meg 4 par. De er utrolig gode, har ikke fått et eneste gnagsår, og sitter veldig behageligt på. Jeg bestilte fra et tysk firma, men jeg ser at de har det på Løpelabbet. Her er linken

http://www.loplabbet.no/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=177&category_id=20&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=31 

Sko

Riktige sko er viktig når man skal løpe en del. Har man problemer med å finne riktig sko vil jeg anbefale folk å fra på Løpelabbet. Der tester de bena din, filmer hvordan du løper og gir deg anbefalinger for sko utifra det. Det er sikkert andre butikker som gjør det og, men de vet ikke jeg hvilke er.

http://www.loplabbet.no/index.php?option=com_frontpage

Musikk

Det er mange, inkludert meg, som liker å løpe til musikk. Problemet mitt er at jeg ikke alltid finner musikk som passer takten jeg løper i. Men det er det mulig å gjøre noe med.

http://www.djsteveboy.com/mixes.html

http://www.fitpod.com/

De to sidne tilbyr gratis mixer med musikk hvor du kan velge hvilken takt du vil ha. Jeg er ikke så god på å vite hvilken takt jeg skal bruke, men jeg begynner å finne ut av det.

De kan stort sett lastes ned gratis ved hjelp av iTunes.

Informasjon om løping og andre aktiviteter

Her finner du informasjon om løping, sykling, Ski og annet. Det står om trening og mat og annet du måtte trenge når du trener.

http://www.treningsmagasinet.no/wip4/experts.epl?cat=15298

På denne siden kan du enten planlegge hvor du skal løpe eller sjekke hvor langt du løp. Du kan og registrer hvor langt du har løpt på det sko paret du har, og den vil fortelle deg når det er på tide å få nye.

www.mapmyrun.com

Denne siden har mye bra informasjon om alt relatert til løping. Den kan og lage trenings program til deg ut ifra hva du nå trener og hvor du vil ende opp.

http://www.runnersworld.co.uk/default.asp?sp=&v=1 – UK versjon, trenings program i km

http://www.runnersworld.com/0,7904,,00.html – US versjon, litt mer informasjon om mye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *