Trening med puls klokke og annet utstyr

Jeg var ute igjen i dag. Onsdagen er den hardeste dagen å stå opp for å komme seg ut, selv med greit med søvn. Jeg drev igjen og drømte at jeg hadde forsovet meg, og våknet for å sjekke at jeg ikke hadde det. Ganske plagsomt, håper det slutter.

Jeg trener alltid med puls klokke. Det er for å se hvor mye kcal jeg har brukt og for å ha litt oversikt over hvilken puls jeg ligger på. Jeg bruker det veldig sjeldent til å ta tiden når jeg løper.

Klokka jeg bruker er en Polar F55

 

Den er slik at jeg kan sette opp et ukes program, inkludert styrke trening. Jeg er veldig fornøyd med den.

Normalt når jeg begynner har jeg pulsen opp i 76% av max på 199 og kommer etterhvert opp i 82% og ligger der. I dag måtte jeg virkelig jobbe for å komme meg over 80%, og ikke klarte jeg å holde meg der lenge. Jeg tar det som et tegn på at jeg begynner å bli i bedre form. Eller er det jeg som tolker det feil?

Ellers så løper jeg med iPod og Nike +

Den forteller meg hvor langt jeg har løpt og kan holde meg oppdatert på hvordan jeg ligger an. Den er ikke 100% riktig på distansen, så jeg sjekker alltid med www.mapmyrun.com. Etter løpeturen, om det har blitt satt noen nye PR eller lengde så har jeg Lance Armstrong på øret som gratulerer meg for å ha løpt den raskeste km eller lengste tur. Ganske motiverende.

Nike+ kobles og opp mot Nike sin hjemme side når du kobler til iPod’en og der lastes turene dine ned og du kan se hvordan du løp, tider og andre ting. Greit verktøy.

I går fikk jeg endelig tak i en slik

Som gjorde at dagens løpetur var mye mer behagelig i den forstand. Dagens tur sett under et var hard. Fikk hold og måtte løpe med det, hadde og glemt astma spray, tror det kan være grunne til at jeg fikk hold.

Når jeg løper på lange turer så har jeg og belte med flaske. I går fikk jeg tak i FuelBelt. Et belte med 4 små flasker og plass til GU som jeg og må begynne å bruke etterhvert. GU er sånn klissete greier du spiser mens du løper. Nam….

Fikk og tak i billige sports solbriller som satt bra, veide nesten ingenting og som hadde 3 forskjellige glass. Orange, neutrale og solbriller. Når skal jeg bruke de orange?

Jeg trener stort sett i capri bukse og t-skjorte uten eller med korte ermer. Om morgenen er det greit, ikke så varmt ute. Jeg bryker Nike Dri Fit skorter og føler at de puster kjempe bra og jeg blir ikke våt slik som jeg blir i bomull.

Bruker ikke noe mer dill enn det, syntes det er mer enn nok. Syntes det er behagelig å løpe med det og føler at både pulsklokka og ipod med Nike+ er med på å motivere meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *