Motivasjon

Jeg har fått noen kommentarer hvor folk har spurt meg hva er det som motiverer meg til å stå opp kl 0430 for å løpe, eller hva er det som gjør at jeg legger igjen de km som jeg gjør.

Det er egentlig et godt spm. For meg så tror jeg at det er at jeg har satt meg et mål, og så fortalt det til alle. Til alle jeg kjenner og til dere her. Jeg gjør det for å vise meg selv og dere at jeg kan gjøre det.

Når klokka ringer 0430 så er det veldig fristende å bli liggende. I dag drømte jeg til og med at jeg ble liggende, men jeg kom meg opp. Vekkerklokka ligger på pulten, så jeg må klatre ned for å slå den av, og da har jeg jo kommet meg opp, så da kan jeg like så godt komme meg ut.

Jeg er bare i 3 uke med trening til halvmaraton. Nå så er det ganske lett å komme seg ut. Om det er like lett midt vinters og jeg har begynt treningen til maraton, det er en annen sak. Men jeg håper det.

Kommentarene jeg får fra dere er med på å motivere meg. Det samme er at min mor og far har sagt at de skal komme og se meg løpe i mål 19 april neste år, etter å ha fullført mitt første maraton.  Venner som syntes jeg er gal, men som allikevel heier på meg, å løpe forbi noen når jeg trener, og ikke minst, å merke at jeg kommer i bedre og bedre form.

Alt er med på å motivere meg. Jeg håper det motiverer meg like mye når jeg virkelig trenger det.

Jeg var og ute og løp min vanlige runde i dag, kl 0430 :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *