Vondt….

…litt ihvertfall.

Jeg la ut på langtur i dag. Hadde med meg utvannet Poweraid slik at jeg ikke skulle oppleve lang tur slik som sist søndag. Jeg begynte med samme runde som i går, med litt bakker som gikk veldig greit. Så tok jeg en avstikke hvor det først gikk veldig nedover, før jeg snudde og begynte på oppover.

Jeg skal love dere at jeg kjente det. Både i leggene og litt i knærene. Jeg måtte gå i en bakke, men ellers jogget jeg hele turen. Tungt som det var. Men jeg ble absolutt ikke sliten på samme måte som sist søndag. Brukte ikke all verden av tid heller. Kom meg igjennom på 1t17min på 9.5km. Løp ikke på tid, men greit å ha litt oversikt.

I morgen er det løpefri dag, jeg skal tilbake til Wien og forlate landet fult av bakker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *