Hinderløype….

Det var ihvertfall slike det føltes som da jeg var ute og løp i dag.

I går kveld var det storm her i Wien. De som så fotball kampen fikk merke det. Jeg måtte lukke vinduer og det som var.

Morgenen begynte med at jeg brukte 10min på å lete etter puls båndet, som lå det jeg la det i går, bare under noe jeg la oppå. Jeg kom meg ut og begynte på runden min.

Etterhvert legger jeg merke til at det ligger grener og nedfall over alt. Og noen av grenene var ganske så store. Så deler av turen gikk på å unngå grener, hoppe over vannpytter og greier.  At ikke noen biler ble truffet er meg et under. Den ene parkeringsplassen jeg løper forbi lå grenen bare en halv meter fra bilene, men ikke noe på bilene, annet en blader.

Så det som jeg trodde var en liten storm var vist ganske så mye større enn jeg trodde. Jeg kom meg igjennom hinderløypa på ca 5.4km. Grei runde. I morgen er det fri, jeg reiser til Norge og gleder meg til det.

Ellers var jeg på forsiden av VG.no i går. Jeg fikk ikke med meg det før i går kveld. Ganske morsomt. Hadde jeg ikke ventet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *