5km under 35min

Var fryktelig trøtt i morges. Fikk ikke sove i går kveld. Men jeg kom meg nå opp og ut. Begynt med å gå de første 500meter av turen min. Satte så i gang klokka og begynte å løpe. Hadde bra tempo og da jeg så at etter en km at jeg bare hadde brukt 7min bestemte jeg meg for å ta hver km på 7min.

iPod’en klikke litt, vet ikke helt hva det er, så det ble et stort irritasjonsmoment. Men jeg så at jeg hele tiden lå innenfor målet. Da jeg hadde løpt 5km så var klokken passert 34:35min. Det er jeg kjempefornøyd med. Ikke noe kjempefart, det er sikkert, men for meg så er det bra.

Er nok mye jobbing fremover for å kunne holde det over legere distanser, men jeg skal prøve. Hadde vært topp om jeg klarte å komme inn på under 2.20 på halvmaraton i oktober. Jeg blir ikke lei meg om det ikke går, men det hadde vært topp.

Hadde en del igjen, så jeg jogget rolig det siste stykke hjem, totalt 6.7km

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *