Hadde litt fart i bena…

Først våknet jeg kl 3 av at jeg hadde stilt en bursdags alarm til å ringe da. Hvorfor vet jeg ikke, men idiotisk var det. Sovnet igjen før klokka ringet kl 0430.

Kom meg opp og var ut av døra før kl 0445. Allerede over 20 grader. Kort tur i dag, greit nok, er enda litt mør i bena. Men jeg er overraskende lite støl etter gårsdagens styrketrening. Da jeg hadde kommet meg til hvor jeg kan løpe på mykt underlag så jeg at det var noen et stykke foran meg. Tenkte ikke noe mer om det før jeg merket at jeg kom nærmere.

Jeg plukket opp farten enda mer og løp etterhvert forbi. Ganske deilig å vite at det finnes folk som løper saktere enn meg. Trodde ikke det fantes. Jeg prøvde å holde den farten resten av turen. Gikk ganske så greit.

Da jeg kom meg rundt på mindre enn 40min, totalt 5.5km, jogget 5 av dem. Det er ikke kjempe tempo, men for meg ganske greit. 10km løpet var på 1.11.35.

Må bruke disse korte turene til å få opp farten. Får slik det ligger ann nå så kommer jeg aldri til å komme i mål under 5.5 time som er cut-off tiden på Vienna marathon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *