Savner Calvin Klein undertøy modellen min

I dag var jeg og trente styrke trening. Hadde veldig liten lyst etter nesten 10 timer på jobben, men jeg kom meg nå til senteret.

Stephan (Calvin Klein modellen) har ferie og jeg har ikke trent med han på en del uker nå. Savner det. Han er den beste personlig treneren jeg har hatt og han har en forståelse for det med overvekt. Han er den mest jordnære 20 åringen jeg har møtt.

Men jeg kom meg nå igjennom opplegget. Merker at jeg ikke har trent styrke på en stund. Vi har fokusert på overkroppen siden løpinga tar seg av bena. Jeg kommer til å kjenne det i morgen, men jeg må fortsette så jeg ikke mister alt til han kommer tilbake om 3 uker.

I morgen er det ut kl 0430 igjen….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *