Å møte veggen….

….og klare å klatre over den.

I dag var det første «lang» tur som sto på programmet. 8km. Gradestokken viste 30 grader da jeg engelig kom meg ut i 2030 tiden. Jeg begynte med å gå ca 1.5km som oppvarming.

Allerede etter 2km løpt kjente jeg at bena var som tømmerstokker og ved 3km vurderte jeg å bare gi opp hele greien, gi opp planene om å løpe maraton. Med tanken på at jeg bare var 3km inn og skulle bare løpe 8km, og et halv maraton er 21 og maraton 42 så var all løping lite fristende. Men har jeg først kommet meg ut for å trene, så er det et eller annet som gjør at jeg klarer å pushe meg selv til å fullføre.

Så jeg kom meg videre. Ved 4km, som er start punktet og veien hjemover (Prater Allee er 8.5km lang og jeg starter i midten), var det veldig fristende å bare stikke hjemover, men kom meg videre. Og har jeg kommet til en ende så må jeg tilbake for å komme meg hjem. Målet var å komme seg til 6km, der snur jeg og vender nesa hjem.

Gikk ikke fort, men jogget hele turen. Ble faktisk til at jeg jogget ca 8.2km. Og det varfaktisk verre å gå enn å fortsette å jogge. Men jeg komme meg ned i gående fart og kom meg hjem.

Merker jeg er sliten i bena, spesielt lårene, så det skal bli godt med en fri dag i morgen. Er styrketrening som står på programmet.

Det skal bli en kamp fremover, det merker jeg allerede nå. Men så lenge jeg kommer meg ut så skal jeg klare å få løpt de km jeg skal….må bare passe på at jeg kommer meg ut.

Nå tar jeg kvelden, velfortjent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *