Plagsom løpetur

Etter to sløve dager uten trening var det klart for en ny runde i joggeskoene. En kort tur på programmet, 5km, før en lengre tur i morgen.

29 grader. Det viste målestokken da jeg våknet kl 1130. Var ikke snakk om at jeg skulle ut da, så det måtte bli til kvelden.

Gradestokken krøp opp til 30 i løpet av dagen, så veldig mye kjøligere var det ikke på kvelden, men jeg slapp stekende sol. Klokken var nesten 20 før jeg forsvant ut, solen fremdeles oppe.

10min inn i oppvarmingen gikk jeg forbi ny klippet gress. Gress er noe jeg er veldig allergisk mot, så da oppdaget jeg at jeg hadde glemt å bruke astma inhalatoren før jeg begynte.  Jeg burde ha snudd der og da, men jeg gadde ikke.

Jeg begynte å løpe og etter 2km trodde jeg at jeg skulle slippe opp for luft. Sting/hold eller hva det nå heter, hadde jeg og.Men jeg klarte å få kontroll på begge deler og klarte å fullføre 5.7km løping, totalt 7.5km inkludert oppvarming og nedtrapping.

Før var det alltid slik at jeg begynte å løpe med en gang, men nå har jeg begynte oppvarmingen med å gå i 5-10min før jeg setter i gang med løpingen.

Det var varmt å løpe i varmen, duh. Jeg kan ikke påstå at jeg gleder meg til alle treningsøktene til sommeren. Det er greit at jeg tar ukedagene på morgenen, men helgen, da jeg har de lengste øktene, må nok bli på kvelden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *