Hva man ser når man løper

Jeg var igjen oppe kl 0430 i dag. Og selv om jeg sovnet før 2030 i går, var det like tungt å komme seg opp. Men jeg kom men nå opp og ut.

Jeg har funnet en grei løype for kortere turer. Den er på 5.45km.

Da jeg startet funket ikke iPod’en. Den har klart å tømme seg selv i løpet av natten, for den var ny ladet i går kveld. Jeg bruker Nike+ som ligger i skoen og festes på iPod og viser hele tiden hvor langt og hvor fort jeg løper, men tydeligvis ikke i dag.

Frem til nå har jeg alltid løpt med musikk, så jeg har aldri fått med meg lyder rundt meg. Det fikk jeg i dag. Jakken jeg har på meg blant annet, lager mye lyd.

Det positive med dette var at jeg fulgte med på alt rundt meg. Hørte masse fugler, så to store harer som hoppet over veien, samt to nydelige rådyr. Først stod de midt i veien og så på mens jeg kom joggende. Da jeg kom litt nærmere forsvant de inn i skogen, men en ble stående i skog kanten og se på meg mens jeg jogget forbi.

Ellers prøvde jeg i dag ut mine nye sokker som kom i posten på mandag. Det er dobbelt lag sokker som skal være bra for å ikke få gnagsår. De funket kjempe bra de.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...