Bare 730km igjen å løpe….

Jeg kom meg opp i dag, 0430!. Hadde fryktelig lite lyst. Snoozet 3 ganger. Men jeg kom meg opp og ut døra. Litt små kaldt, men bra nok kledd.

Jeg løper i Prater her i Wien, som ligger ca 10min fra der jeg bor. Normalt er det mange som løper der, men i dag var det bare jeg og politiet. De løp ikke, men kjørte frem og tilbake i bilene sine. Fotball stadion her i Wien ligger og ved Prater.

Da jeg hadde kommet halvveis hadde jeg mest lyst til å legge meg ned, bare glemme hele maraton treningen og gi opp. Men jeg klarte å snu og fortsette. Men jeg løp der lagde jeg og en deal med steinen og kvisten i skoen. De skulle få bli så lenge de ikke lagde gnagsår. Noe alle klarte å overholde frem til vi kom hjem.

Det ble lenger enn de planlagte 5km. I følge www.mapmyrun.com så ble det 7km. Jeg gikk de første og siste 300m, så jeg løp ca6km. Jeg har ikke noe fin 5km løype, men det må jeg finne meg.

Jeg regnet på hvor mye jeg skal løpe før jeg skal løpe halv maraton, og det er ca 730km igjen. Skrekk og gru.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *