Jeg skal løpe maraton

Ung halv sprek kvinne på 28 år med en del kg for mye. Noe er borte, mer skal bort. For å hjelpe meg i den prosessen har jeg bestemt meg for at jeg skal løpe maraton. Jeg er også med i VK her på VGNett

For 4 mnd siden kunne jeg knapt jogge en km uten å dø av mangel på pust. Jeg trene meg sakte opp og 18 mai løp jeg min første 10km på 1.11.35. Jeg løp hele turen.

Det var under treningen til denne 10km at jeg bestemte meg for at jeg skulle løpe maraton, mer bestemt Vienna Marathon 19 april neste år.

Før den tid skal jeg og løpe et halv maraton i slutten av oktober. Jeg har sett meg ut et 26 oktober, men ingenting er sikkert enda.

Jeg har satt opp et trenings opplegg som jeg skal følge så lenge det ikke foreligger noen skader.  Date med Stephan er dessverre ikke noe date men time med min personlige trener. Som forresten er undertøysmodell for Calvin Klein.

Her er trenings opplegget jeg har satt opp frem til halv maraton.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *